Home » Uncategorized » Sälj din defekta husbil till oss

Sälj din defekta husbil till oss

Har du en gammal defekt husbil som står där som ett dåligt samvete? Sälj den till oss oavsett skick. Vi tar gärna emot defekta husbilar nästan helt oavsett skick och vi kan även hämta hemma hos dig. Vänta därför inte, gör dig av med det som för dig är mer eller mindre oanvändbart och låt oss ta hand om bilen.

Vi köper defekta husbilar

Vi är baserade i Stockholm men vi kan köpa och hämta din husbil var som helst i landet efter överenskommelse. Vår specialitet är nämligen att ta hand om sådant som inte längre används av något skäl, renovera upp, snygga till eller repararera beroende på vad som behövs. Därefter brukar vi ganska snabbt kunna hitta nya ägare som mer än gärna köper en husbil från oss. Till och med brandskadade bilar kan vi som Främsta defekt husbil ofta få i så bra skick att de kan köras igen. Det krävs kunskap, erfarenhet och naturligtvis också en hel del tid för att renovera en äldre husbil med fler eller färre defekter av olika allvarligt slag. Men det här är vår specialitet och vi har hjälpt många bilar till sina nya ägare.

Krockskada, motorfel eller fukt

Det kan finnas många orsaker till att en gammal husbil blir stående någonstans. En växellåda som dragit sin sista suck eller kanske en plåtskada som blir dyr att åtgärda. Den en gång så trogne semester- eller resekompisen ställs kanske av i väntan på bättre tider som sällan kommer. Det kan gå några år, den tar upp plats och det där tillfället att laga och sanera kommer liksom aldrig. Då är det mycket bättre att anlita oss, vi köper mer än gärna din gamla defekta husbil och självklart hämtar vi den där den befinner sig så du slipper problemet.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *