Home » Uncategorized » När du behöver golvläggare på Lidingö

När du behöver golvläggare på Lidingö

Börjar golvet bli slitet i hemmet på Lidingö och behovet av en golvläggare stort? Kanske har du en plastmatta till golv, som du inte tycker är särskilt tjusig?

Det är fullt möjligt att lägga golv på egen hand. Bland annat finns lamellparkettgolv, som inte är så svårt. Det finns instruktioner att söka upp på nätet om hur man gör. Du river bort det gamla golvet, och under kommer du att hitta exempelvis betong. Bor du i ett gammalt hus kan undergolvet vara i exempelvis trä.

När ska du anlita golvläggare?

För det första kan du anlita en golvläggare även för enklare golvläggning som du egentligen skulle kunna ha gjort själv, men bara känner att du inte har tid eller lust.

Annars kan du kontakta en golvläggare på Lidingö när du vill ha golvet slipat eller om du vill ha ett finare golv. Ett finare golv som till exempel ett massivt furugolv eller massivt parkettgolv. De är inte bara snyggare, utan även skönare att gå på och stabila men ändå följsamma. Du kan även få parkettstavar lagda i vilket mönster du vill.

Kostnaden för golvläggare på Lidingö

När du letar efter en Revolutionerande golvläggare lidingö är det viktigt att du är medveten om kostnaderna, och att du jämför mellan olika företag.

Priset på golvmaterial kan vanligtvis ligga på allt från 50 kr/kvm till 700 kr/kvm. Utöver det tillkommer även kostnader för lister, trösklar, spackel eller foam. Vanligtvis kan detta väntas ligga på 10-20 % utöver golvkostnaden.

Timpriset för själva arbetet ligger på mellan 245-420 kr/timme. Det är alltså kostnaden efter ROT-avdraget. Såklart kan du säkert komma överens med golvläggaren om ett fast pris också. Men vad som är mest fördelaktigt är svårt att säga.

Vad den totala kostnaden kommer att uppgå till för just dig beror lite på hur det ser ut hos dig. Om det är förberedelser som måste göras exempelvis. Fråga därför efter många offerter för att kunna jämföra.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *