Home » Uncategorized » Nagelutbildning i Stockholm

Nagelutbildning i Stockholm

Drömmer du om att arbeta som nagelterapeut och önskar gå en nagelutbildning i Stockholm? Salong Nordh hjälper dig att göra verklighet av din dröm. Här får du lära dig allt inom de senaste teknikerna samt trenderna för att du ska kunna erbjuda dina framtida kunder bästa möjliga behandling. Med över 35 års erfarenhet i bagaget och en dröm om att samtliga som väljer att utbilda sig här ska lyckas kan du vara så säker på att du kommer få ta del av en utbildning av högsta kvalitet av personer som erbjuder dig vägledning, från start till slut, för att du ska lyckas.

Professionell nagelutbildning i Stockholm

Hos Salong Nordh får du ta del av en professionell och grundlig utbildning för att du, som utbildad nagelterapeut, ska kunna erbjuda dina kunder att ta del av högkvalitativ nagelvård. Salong Nordh erbjuder dig en intensiv utbildning där du efter fyra veckors tid kan komma att vara en färdigutbildad nagelterapeut där du erhålls en specialisering inom områden som anatomi, applikationstekniker, patologi, kemi samt fysiologi. Välj en framgångsrik nagelutbildning Stockholm för att vara säker på att erhåller en utbildning av högsta kvalitet.

Utbilda dig till nagelterapeut idag

Hos Salong Nordh får du ta del av en utbildning av högsta klass. Här återfinns ett företag som ständigt håller sig uppdaterade om rådande trender för att du ska få ta del av en högkvalitativ utbildning. Här blandas praktiska delar med de teoretiska för att du ska få så goda kunskaper som möjligt för att du ska vara förberedd efter avslutad utbildning. Hos Salong Nordh erbjuds du att utbildas inom ett bredare spektrum av nagelvård där du får lära dig att utföra handmassage, att utföra olika typer av appliceringstekniker som rewers, fransk manikyr samt fade french. Utöver detta får du även lära dig att utföra en korrekt spa-manikyr för att du ska kunna vårda även naturliga naglar.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *