Home » Uncategorized » Boka flyttstädning i Stockholm – Tips!

Boka flyttstädning i Stockholm – Tips!

Ska du boka en flyttstädning i Stockholm och vill ha smarta tips på hur flyttdagen blir lite smidigare? Då har du kommit helt rätt. En flyttstädning utförs vanligtvis av en professionell städfirma som har stenkoll på vilka moment som ingår för att den ska bli fackmannamässigt utförd. Visst kan du även göra det på egen hand, men att göra en flyttstädning i Stockholm själv är oftast mer tidskrävande än man kan tro.

När du ska anlita flyttstädning i Stockholm rekommenderar vi dig att välja en industriledande flyttstädning Stockholm från ett företag med lång erfarenhet av branschen. På så sätt minskar du risken för att bli missnöjd med resultatet och kan slappna av i lugn och ro medan städfirman befinner sig i din bostad. Här nedan har vi listat några av våra bästa tips för att din flyttstädning i Stockholm ska bli så bekymmersfri som möjligt.

Flyttstädning i Stockholm – 4 tips

Hela syftet med att anlita en städfirma är att slippa göra städningen på egen hand, men det finns några saker som du ändå bör ha koll på innan det är dags för flyttstädningen att dra igång.

  • Välj ett företag som är specialiserade på flyttstädning och som kan erbjuda dig garanti.
  • RUT-avdraget kan användas vid flyttstädning och gör att du kan sänka kostnaderna med 50 %.
  • Flyttstädningen blir som bäst om din bostad är helt tom vid städtillfället.
  • Informera ALLTID städfirman om eventuella känsliga material i ditt hem och hur de ska/inte ska behandlas.

Material och tidsåtgång

En flyttstädning kan ta olika lång tid beroende på hur stor din bostad är och hur hög smutsnivå det är hemmet. Det vanligaste är att städfirman kommer ut till dig klockan 08:00 på morgonen och avslutar på eftermiddagen. Företaget har med sig allt material som krävs för att göra rent i ditt hem, inklusive dammsugare, golvmopp och stege för arbete på hög höjd.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *